Välkommen till min nya blogg!

Den 16. augusti reser vi till Phuket, Thailand för att bo där ett år.

Kommentarer
Postat av: Corito

Hej Anne! Tack för att du delat med dig din jätte fin blogg. Sååå fina bilder också! På detta sättet kan dina vänner och familjer bli uppdaterade av ert liv i Thailand. Wow! Vilket hus! Jag förstår också att det inte är lätt att promenera i den hettan. Jag kunde inte ta en promenad när jag bodde i Filippinerna med samma anledning. Vad kul att du ska börja jobba där. Jag blev spänd av tanken... hur det ska gå, det måste vara mkt intressant att lära deras jobbkultur, likheter och skillnader om hur de jobbar jmfrt med våra etc etc. Kan du också ta foton av sjukhuset när du får möjlighet?

Kul att Selma och Johannes har träffat kompisar. Hälsa dem från mig och Faith. Faith har jobbat på fritids denna sommar och nu börjat på Gymnasiet. Allt är bra med oss och är tillbaka nu till jobbet. Vi hörs igen. Job well done! Kramar!

2010-08-28 @ 16:19:50
Postat av: Camilla

Hejsan,

Jag och min familj kommer oxå från Malmö och bodde i Kamala 06-07 (barnen gick på WINFY). Ska bli jätte kul att följa er blogg. Vi längtar tillbaka varje dag och hoppas ni får det lika bra som vi hade det...Hälsningar

Camilla, Elliot och Cornelia2010-08-30 @ 14:32:12
Postat av: Saran conde

Hej Anne.. Hoppas att allt är bra med dig .. Här jobbas det. Har börjat jobba på akuten. Faktiskt jätte roligt. Ni ser ut att ha det fantastiskt. Jag är avundsjuk på det blåa vattnet och solen. Lycka till med jobbet. Vi hörs. Kram

2010-10-04 @ 10:45:07
Postat av: Maria

Hej...

Trevligt att se att ni bor i samma hus som vi huserat i det senaste året, vi bor numera granne med Marcus med familj. Vi har barn som är 10, 8 och 5 men dom går i internationell skola och inte på winfy, hör gärna av er..

2010-10-13 @ 08:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0