Kuala Lumpur mm

Glöm allt jag har skrivit om att det har varit varmt tidigare - NU är det varmt! Jag har hela tiden vetat att det skulle vara varmt i april/maj, men har inte tyckt det har varit så illa. Vissa dagar nu är så varma så varma så vi inte ens orkar vara utomhus. Vi sitter inomhus med fläkter och AC och försöker undvika solen. När man öppnar dörren möts man av en vägg av värme. Alla dagar är dock inte lika illa och kommer det lite regn blir det genast bättre.

Nu är det så stilla och tomt på gården där vi bor, det finns endast en annan familj här. Våra grannar som vi var så mycket tillsammans med har åkt hem och det känns konstigt att de inte är här.  Selma och Johannes saknar barnen som de lekte så mycket med och vi saknar de vuxna!

Här är några bilder som togs precis innan de åkte hem.Då var vattnet fortfarande klart och fint, nu har det blivit mer grumligt och det är mycket mer vågor. Men då är det roligt att surfa på surfbrädor!
Vi känner oss riktigt redo att åka hem nu, men det handlar väl mest om att man förbereder sig mentalt. Vi försöker utnyttja stranden (om det inte är alldeles för hett) och passar på att äta god thaimat.

Förra helgen var vi i Kuala Lumpur på vår sista visarun. Det tar endast en timme dit och det är verkligen en trevlig stad. Den är mycket mer grön och välhållen jämfört med Bangkok och allt är liksom mer organiserat där. Vi var där endast från lördag till söndag och bodde på ett lägenhetshotell med vardagsrum/kök och eget sovrum. Det fantes ett stort badkar där så barnen ville givetvis helst bada direkt! Pool är klart mindre intressant än badkar. Undrar hur länge det håller i sig.... Vi åkte till ett köpcenter med inomhus tivoli och barnen åkte några turer där. Vi var rätt trötta eftersom vi hade gått upp tidigt och barnen ville helst hem och bada i badkar och äta lördagsgodis så vi köpte med oss sushi och lite vin och åkte hem till hotellet. Dagen efter åkte vi ut till ett annat köpcenter och handlade 3 par jeans till Selma och lite kläder till mig med. Vi var där så kort tid och vi har dessutom varit där tidigare så vi var rätt nöjda med att inte ha fullt program hela tiden.

Twin Towers i KL. Vi hade utsikt till dessa från vårt hotel, på kvällen tändas massor av lampor och de var riktigt vackra att titta på.
Johannes i ett av köpcentren
RSS 2.0