September

Nu som vi har installerat oss går dagarna ganska fort. Vi har kommit in i rutiner och veckorna bara går. Förra veckan var barnen på ett läger från torsdag till fredag med skolan (högstadiet). De klättrade, cyklade och raftade och jag försökte få Selma att skriva ett inlägg med bilder, men det har inte blivit av än. De var ganska slut när de kom hem fredag, så förra helgen tog vi det ganska lugnt. I dag är de en heldag på museum, oklart vilket, eftersom de bara visste att det var "något museum".....
 
Vi trivs bra i den nya lägenheten. Vi har balkong precis ovanför poolen, så det känns som vi sitter vid poolen hela dagen (Fredrik och jag sitter mycket på balkongen). 
 
 
Som ni ser är vi helt inburade, vilket kändes lite konstigt i början, men nu har vi vant oss. 
 
Vi har även en hängmatta, den är rätt så skön att ligga i på eftermiddagen. 
 
 
På bilden har Fredrik på sig sin väst, den måste alla som kör motorcykel ha på sig. 
 
Just nu håller vi på att planera höstlovet som är i vecka 41. Vi åker på en 3-dagars safari till Masai Mara och ska välja bland alla safariresor som finns. Resan dit tar några timmar, men det blir säkert en fantastisk upplevelse att komma dit. Just nu är det många djur i området eftersom det är där det finns gott om bete. Just när vi är där är det nyval i Kenya, så vi ser till att komma hem i tid och hålla koll på utvecklingen när de ska annonsera resultatet av valet.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ser fram emot safaribilder! Njut av er tid, här är det ruggigt och kallt! Kram till alla//Lynn

Låter som ni har det härligt:) Ser fram emot safiribilder! Här hemma är det ruggigt och blåsigt😆

2017-10-02 @ 09:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0