Gränna!

Nu är det alltså klart, efter att vi kommer hem från Thailand flytter vi från Malmö till Gränna! Vi har länge pratat om att flytta dit, även tittat på flera hus, men aldrig kommit till skott. Nu - när vi är i Thailand - har vi köpt ett hus på nätet, ett hus vi aldrig har sett..... Vi har lusläst besiktningsprotokollet och skickat in en bekant i Gränna för att titta på det - sen var det prutat och klart! Det är ett 70-talshus med mycket furu så vi har lite målararbete framför oss. Huset ligger på huvudgatan och är stort och rymligt med bra planlösning. Läget är inte det bästa - dvs det har ingen Vätternutsikt och trädgården är inte så stor, men det kändes bra att ha ett hus klart när vi kommer dit. Sedan får vi se hur vi trivs när vi väl bor i det. På bilderna ser det rätt så trevligt ut!

Här är några bilder:
Brahegatan 94
Barna börjar på Ribbaskolan till hösten och tycker det ska bli roligt. Selma ville inte alls flytta innan vi reste till Thailand, men nu tycker hon det ska bli spännande.

Jag har även fixat nytt jobb på Ryhovs sjukhus i Jönköping, jag har fått sommarjobb på en mottagning där. Vad man inte kan ordna från andra sidan av jorden via internet!

Som ni förstår har vi spännande saker framför oss. Men vi reser först till Malmö när vi kommer hem för att hälsa på vänner och barnen ska säga hejdå till sina gamla klasskompisar.

Nu har barnen sportlov och vi reser kanske en tur till Khao Lak en natt eller två för att få lite omväxling. Same, same but different....
Kommentarer
Postat av: Cecilia

Grattis - vad roligt att få er så nära!!! :-)

2011-03-14 @ 18:03:11
Postat av: Sara

Åh, stort grattis! Så roligt för er, så sorgligt för oss. Känns vemodigt. Men jag önskar så klart att ni ska få det riktigt bra.

Stora kramar!

Sara & Co

2011-03-22 @ 18:50:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0