Johannes 7 år!!

Johannes blev 7 år i helgen, det firades med ett hejdundrande poolparty! Vädret har ju varit så där, men lördagen kom med perfekt poolparty-väder! Han hade beställt kladdkaka och jag hittade ett recept på internet som jag testade. Här är det ju gasugn och dessutom hittade jag inte alla ingredienser, men den blev jättegod och Johannes mycket nöjd. Han hade bjudit in klassen och några till, de var 11 barn på kalaset samt några föräldrar som vi kunde bjuda på svenskt kaffe och kladdkaka. Vi hade massor av ballonger och Fredrik agerade som ballongexpert och gjorde olika ballongfigurer (okej, bara två figurer då).

Barnen ville knappt komma upp av poolen för att äta kaka och sedan gå på skattejakt så vi behövde inte hitta på massor för att aktivera de. Grannerna runt om poolen stängde noga sina dörrar när kalaset var på sin höjd.

Efteråt hade Johannes valt ut en italiensk restaurang som vi åt på tillsammans med våra grannar och en annan familj. Jättegod mat och alla var nöjda och trötta - i alla fall jag. Fredrik åkte in till Patong med papporna som var med på restaurangen och kom hem sent. Han har glömt att det är jobbigt dagen efter, men nu tror jag att han har det friskt i minne....

Johannes hade en superduper dag och tyckte det var det bästa kalaset hittils!

Här är en länk som visar bilder från kalaset (och Halloweenfesten vi var på):

http://cid-77704a7fbbcaa9cd.skydrive.live.com/redir.aspx?page=play&resid=77704A7FBBCAA9CD!274

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0