Båtutflykt mm

För ett par veckor sedan var vi ute hela dagen på båttur. Vi startade på morgonen och blev skjutsade till båten som låg på andra sidan av Phuket. Det var en riktig snabbbåt och Johannes började så friskt framme i båten tillsammans med de andra barnen men tyckte det var lite läskigt och satt med oss vuxna bak i båten. Vädret (detta ständiga vädret, även om man inte bor i Sverige pratar vi om vädret...) var ju inte det bästa, molnigt och lite blåsigt...

Selma och Alice satt framme i båten

Vi körde runt lite och tittade på olika öar och droppstenar och gick sedan i land på James Bond Island. Där fick vi trängas med en hel drös andra, makan till valfarting till denna ö! Been there, done that, nu kan vi bocka av det. Vi åt lunch på en trevlig restaurang som drivs av "sea gypsies", tyvärr var det bara beställt seafood, så medan vi vuxna njöt av maten blev det mest fried rice på barnen. Fick Selma att smaka på en tempura räka, men hon åt mest av tempuran. Tänk om hon skulle råka äta lite av en räka!!!! Nä, än så länge har inte barnen utökat sitt matrepertoar så mycket. Meningen var att vi skulle snorkla, men det var för dåligt väder och för blåsigt. Men vi gjorde ett litet strandhugg och åt kanelbullar och drack kaffe! Kanelbullar är hårdvaluta här nere, så det var värkligen en höjdare!!

Selma på James Bond Island


Söndag efter åkte vi in till Patong med en annan familj eftersom Selma och Alice skulle gå på Harry Potter bio med mammorna och Johannes och Alfred skulle spela biljard med papporna. Bion är ju på engelska, så det kräver endel sufflör-verksamhet från mig. Mitt på dagen var vi kanske 8 personer som satt i biosalen, så det kändes inte som om vi störde någon... Johannes och Alfred passade på att doppa fötterna i fisk-spa, ni vet såna akvarium som man doppar fötter i och småfisker kommer och nafsar en på benen. De fick betala själva (ca 20 kr för 15 minuter) och DET tyckte de det var värdt! De tyckte det kittlades så mycket och skrattade högt och Johannes ville göra det en gång till!!

Alfred och Johannes! Alfred och Alice med mamma Cecilia och pappa Niklas är snart på väg hem till Sverige nu (efter lite resande runt i Thailand). Vi kommer sakna dom hela familjen! 


Här följer en länk med flera bilder från turen samt bilder från ett kalas Selma och Johannes var på när jag var i Bangkok:
http://cid-77704a7fbbcaa9cd.photos.live.com/play.aspx/James%20Bond%20Island?Bsrc=EMSHHM&Bpub=SN.Notifications

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0